Menu

Indmeldelse

Indmeldelse 

Vælg hold/afdeling nederst på siden. Bemærk at kontingentet, som står angivet, er det beløb som opkræves halvårligt.

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Kontakt os derfor, hvis du skifter mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse kan ske ved at bruge dette link.

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk kontingentordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Skalborg Sportsklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af ClearHaus og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via denne kontingentordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Udmeldelse

Udmeldelse kan ske ved at bruge dette link.

Kontakt

Har du spørgsmål til dit kontingent er du altid velkommen til at kontakte Morten Bartholomæussen på morten.bartho@gmail.com.