Menu

Hvem er vi

 

 

Hvem er Skalborg Sportsklubs fodboldafdeling?

Velkommen til et unikt socialt fællesskab, der kommer til at udvikle dig personligt og give dig bunkevis af fede oplevelser.

Vi tilbyder sjov, velforberedt og lærerig fodboldtræning drevet af passionerede, dygtige trænere. Uanset alder, køn og niveau,
har vi et tilbud, der passer til dig. Og hvis ikke, så skaber vi et.

Find de aktuelle hold og relevante kontaktoplysninger i top menuen under "Børn", "Ungdom" eller "Senior".

Men vi er faktisk meget mere end det! Fodboldkampene er selvfølgelig ugens store højdepunkt for de fleste, men vi tilbyder også teknisk træning, målmandstræning, et hav af sociale aktiviteter, udlandsture, og et topmoderne klubhus.

Nogle af vores fede events er:

  • Store Kampdag: Tonsvis af hjemmekampe toppes op med musik, fest, hoppeborg m.m.
  • Overnatning i hallen: Hvor der også er fodbold, hygge, leg og spisning på menuen
  • Pigeraketten: Pigespillere træder ind i et magisk og lærerigt fodboldunivers
  • AaB-kampe: Som samarbejdsklub inviteres vi flere gange årligt på stadion

Skalborg Sportsklub er en mangfoldig forening. Vores vigtigste værdi er “idræt for alle”, så uanset hvilken baggrund du kommer fra,
og uanset hvordan du ser ud, så bliver du en ligeværdig ven i vores fællesskab. Hvis du har brug for en hjælpende hånd, løser vi det.

Klubben er primært drevet af frivillige, så vi har dog en forventning om, at du bidrager aktivt til vores fællesskab. Det gælder for forældre, men også for spillere af en vis alder. Mindst to timer om året skal vi bruge din hjælp til et arrangement eller en driftsopgave. Du kan i god tid selv vælge, hvad der passer dig bedst. Og vi beskriver altid opgaven grundigt. Du skal nok høre nærmere :)

Vi har eksisteret siden 1943, men arbejder hele tiden på at udvikle fodboldklubben, så den følger med tiden og matcher medlemmernes behov. Desuden vil vi gerne vokse os større, skabe endnu flere fede aktiviteter, øge antallet af sponsorer og ikke mindst også etablere en kunstgræsbane.

Derudover arbejder vi løbende på at inkludere lokalområdet mere i vores hverdag. Derfor laver vi fodboldtræning i børnehaver, på skoler og andre relevante steder. Og så er blandt andet Sofiendalskolen, Skalborg Kirke og Fritidscenter Sofiendal med i flere af vores events.

Al udvikling sker selvfølgelig med afsæt i vores værdier og med respekt for vores historie. Vi er glade for at have fået dig med på holdet. Velkommen i Skalborg Sportsklubs fodboldafdeling :)

Se vores kontingentsatser og find et hav af praktiske informationer i top menuen

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Luk