Menu

Ind- og udmeldelse

Indmeldelse
Vælg hold/afdeling nederst på siden. Bemærk at kontingentet, som står angivet, er det beløb som opkræves halvårligt, med mindre at andet er angivet.

Bidrag til fællesskabet
Som forælder til spillere på vores børne- og ungdomshold, bliver du ved indmeldelse en vigtig del af vores fællesskab. Vi beder dig om at påtage dig én årlig frivillig opgave, typisk med en varighed på 4-5 timer. Dette kan for eksempel inkludere at hjælpe til i vores cafeteria under kampe eller andre arrangementer. Vi forsikrer dig om, at vi er klar til at støtte dig, og du vil ikke blive kastet ud i opgaver uden den nødvendige oplæring. Din indsats er med til at styrke vores fællesskab!

Hvis der er specifikke opgaver, som du brænder for at løse i klubben, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er åbne for dine idéer og vil gerne hjælpe dig med at finde en opgave, der matcher dine interesser og kompetencer.

Studierabat
Som aktiv studerende på en videregående uddannelse kan du få 50% i rabat på kontingentet (gælder ikke månedskontingent). Bemærk at det kræver fremvisning af gyldigt studiekort inden at du kan deltage i træning og kampe. Du er selvfølgelig altid velkommen til at prøve at deltage i træningen inden at du melder dig ind.

Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard. Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Kontakt os derfor, hvis du skifter mail.

Støtte
I Skalborg Sportsklubs fodboldafdeling er der plads til alle, så er du i en situation, hvor du eller dit barn har brug for økonomisk hjælp til betalingen af kontingent, så kan Anne Lyngsøe kontaktes på al@hoejberg.net.

Gratis medlemskab i forbindelse med efterskole
Medlemmer, som er på efterskole, har mulighed for at være gratis medlem, og således fortsat spille på sit hold når man er hjemme fra efterskole. Kontakt Morten Bartholomæussen på morten.bartho@gmail.com for yderligere oplysninger omkring denne mulighed.

Udmeldelse
Udmeldelse kan ske ved at bruge dette link.

Refusion ved udmeldelse
For refusion i forbindelse med udmeldelse gør nedenstående retningslinjer sig gældende.

  • Hvis udmelding sker indenfor de første 2 uger efter opkrævningen er udsendt, refunderes det betalte beløb med undtagelse af kr. 250.
  • Ved udmeldelse efter de første 2 uger efter opkrævningen er udsendt ydes ingen refusion, medmindre det skyldes alvorlig sygdom/skade eller graviditet, der umuliggør træning. I så fald refunderes kontingentet med undtagelse af kr. 250.
  • For eksempel vil en refusion på et kontingent på kr. 600 resultere i en tilbagebetaling på kr. 350.

Kontakt
Har du spørgsmål til dit kontingent er du altid velkommen til at kontakte Morten Bartholomæussen på morten.bartho@gmail.com.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Luk