Menu

Indmeldelse

Indmeldelse
Vælg hold/afdeling nederst på siden. Bemærk at kontingentet, som står angivet, er det beløb som opkræves halvårligt, med mindre at andet er angivet.

Betaling/kontingent
Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Kontakt os derfor, hvis du skifter mail.

Støtte
I Skalborg Sportsklubs fodboldafdeling er der plads til alle, så er du i en situation, hvor du eller dit barn har brug for økonomisk hjælp til betalingen af kontingent, så kan Anne Lyngsøe kontaktes på al@hoejberg.net.

Gratis medlemskab i forbindelse med efterskole
Medlemmer, som er på efterskole, har mulighed for at være gratis medlem, og således fortsat spille på sit hold når man er hjemme fra efterskole. Kontakt Morten Bartholomæussen på morten.bartho@gmail.com for yderligere oplysninger omkring denne mulighed.

Udmeldelse
Udmeldelse kan ske ved at bruge dette link.

Kontakt
Har du spørgsmål til dit kontingent er du altid velkommen til at kontakte Morten Bartholomæussen på morten.bartho@gmail.com.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Luk